Jaarlijks vindt het FlevoBierFestival plaats

Zo rond begin november wordt poppodium De Meester Almere centrum omgetoverd tot een groot proeflokaal . Er komen 8 brouwers uit de polder en daar buiten naar de stad om hun nieuwste en meest bijzondere bieren te laten proeven. Met meer dan 20 verschillende speciaal bieren uit de omgeving, is er voor ieder wat wils. Naast het proeven van diverse lekkere biertjes, kun je tijdens het bierfestival van PINT Flevoland ook genieten van allerlei hapjes en zijn er diverse live acts.
Het FlevoBierFestival begint om 13:00 uur en eindigt om 18:00 uur.

_L3C2416_08-11-2015_PINT-Festival - De Meester - Almere

 

 

De bierbrouwers zullen je ook dit jaar weer van dienst zijn om je alles te vertellen over hun bieren en productieprocessen. Kom naar het FlevoBierFestival 2016 en laat je verrassen! Pret pakket a €20 is inclusief toegang, Pintglas, 8 consumptiemunten en je laat je glas vullen bij één van de brouwers. Lekker makkelijk toch?

PINT

PINT staat voor Promotie Informatie Traditioneel Bier. zie ook Pint Flevoland

De vereniging is opgericht in 1980 om de biercultuur in Nederland te bevorderen en is uitgegroeid tot de enige onafhankelijke vereniging van bierliefhebbers. De leden van PINT willen graag nog meer mensen kennis laten maken met een breed scala aan speciaalbieren en daarom organiseert PINT tal van activiteiten zoals bierproefavonden, Bierdiner, bierexcursies en FlevoBierFestival .

image048
Maar PINT doet meer. Zo komt het op voor de belangen van de bierconsument. Het is een onafhankelijke, niet op winst gerichte vereniging, die zich indien nodig kritisch kan opstellen tegenover bierbrouwers, horecaondernemers, supermarkten, slijterijen of andere commerciële partijen, in het belang van de consument. Volgens ook via Facebook